Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /  

Škebličky! jak na ně vyzrát

Autor marek
Návštěvník
#1 | Zasláno: 22 Srp 2007 12:12 
chytám na štěrkovně, kde jsou škeblová pole, při záběru se mi většinou kapr uřízne, používám šokovku a ta nic neřeší. dík za rady

Autor basnak
Člen
#2 | Zasláno: 23 Srp 2007 22:27 
To máš pravdu že šokovka ti nic nevyřeší !!!
Zkus si říct v obchodě o "olověnku" (olověná šňůra). Teď se používá mezi kaprařama dost často !
No a když už nic tak kapra na tvrdo tak jak já !!! Bez použití volnoběžky - tak ti kapr aspoň nepřejede přez hranu. Ale nezkoušel bych to v příbřežních partiích - pač by jsi mohl přijít i o prut ! spíše tuhle variantu volím když chytám na lavici vzdálené aspoň 30m a více. Nebo teď jsem zkoušel systémy s hadičkama - kdy jsem napojil kolíčkem, který jsem si upravil, hadičky na sebe - klidně i tři a více !

Autor Robin.p
Návštěvník
#3 | Zasláno: 24 Srp 2007 10:41 
1) Můžeš zkusit taky odpadávací olovo (kámen na gumičce).... při záběru ti kámen odpadne a když kapr necítí žádný odpor tak ti nepřejede přes hranu ale vyjede nad ni.
2) Taky můžeš použít plovák, byl o tom článek od Aleše Vondrlíka na Mrku...
3) teď tuto problematiku řeší i na Mrku

Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /
 Škebličky! jak na ně vyzrát
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑