Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /  

prosim jak poradne namichat krmitkovou smes a nalakat ryby

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next »

Autor pepa
Návštěvník
#1 | Zasláno: 4 Úno 2008 20:49 
Prosim jak namichat poradne krmitkovou smes a prilakat ryby

Autor basnak
Člen
#2 | Zasláno: 5 Úno 2008 17:00 
pepa
Zkus pohledat na na netu, je toho strašně moc - určitou směsí můžeš přilákat ryby a nebo naopak eliminovat určitý druh ryby. Např. tady na lovu kapra je článek o tom jak namíchat směs a eliminovat tak cejny a zvětšit procento záběrů od kapra. Zkus to a uvidíš já jsem to nezkoušel tak nevím. Ale kdyby ti to nestačilo tak pohledej na mrk.cz tam taky určo něco bude.
Jinak ryby leze přilákat i tím když rozvíříš bahno :-)

Autor hyro
Návštěvník
#3 | Zasláno: 7 Úno 2008 15:27 
Ja mam taku poznamocku malu.
Ja lovim stale krmitkovu zmes Akvamix.
Je fakt super. No mam jeden fakt dobry polepsovak.
Zmes doma nasypte do vedra na krmenie a zalejte prevarenou vodou.
Potom tam dajte jeden banan normalny cerstvy bez supky :)
Zamiesajte to horuce (nie rukou ;)) )
zakrite to vrchnakom. Na druhy den rano alebo tak za 2-3 hodiny to bude uplne super aj na krmitko to drzi idealne pocas nadhodu. Nebojte vo vode sa to rozpusti vcas. Je to super a duplom ked date pocas miesania kukuricu z konzervy. Lovu Zdar.

Autor hyro
Návštěvník
#4 | Zasláno: 7 Úno 2008 15:32 
Ak chces eliminovat kapre nedavaj nic do krmitka :))

Autor hyro
Návštěvník
#5 | Zasláno: 7 Úno 2008 15:38 
Zabudol som dodat. Pridajte jedno vajce pred miesanim. Je to super.

Autor hyro
Návštěvník
#6 | Zasláno: 7 Úno 2008 15:40 
Zabudol som dodat. Pridajte jedno vajce pred miesanim. Je to super.

Autor hyro
Návštěvník
#7 | Zasláno: 7 Úno 2008 15:44 
p.s. Ked to bude hotove tak to neochutnavajte!!! Nahodou Vam to zachuti.

Akvamix dostat v baleni 1 a 5 kg. Cena za 1kg je asi 26Sk.
takze to zhrniem:

1,5kg krmiva
1 olupany banan
1 vajce
1 konzerva kukurice
a 0,7lit horucej prevarenej vody

To je vsetko. A poriadne zamiesat.

Autor alda
Člen
#8 | Zasláno: 7 Úno 2008 21:05 
Já mám docela dobrou zkušenost s krmítkovou směsí od Václavíka. Jen do ní přidám třeba kukuřici z plechovky, nebo nějaký jiný partikl. Míchám to vždy až u vody právě s vodou z daného revíru.

Autor novas32
Návštěvník
#9 | Zasláno: 14 Úno 2008 09:45 
alda
zdarec, mne se osvedcila krmitkova smes vanilka scopex, voni to, ze bych to nekdy snad i sam ochutnal:-) pridavam trochu strouhanky a nekdy kukurici z plechovky, tu ale az na miste lovu. smes se krasne rozpousti a pri nahozeni drzi na krmitku. jinak pokud jde o vodu, tu primichavam az na miste primo na reviru, jak psal "alda".

Autor hyro
Návštěvník
#10 | Zasláno: 14 Úno 2008 12:21 
Caute, s tou vodou to nie je jednoduxe. U nas je velmi studena voda na rybniku hlavne rano. Ak to zamiesate so studenou vodou na partikel nezmakne a nedrzi v krmitku. Ine je to uprostred leta ked je voda teplejsia. Preto si pripravujem krmivo vzdy doma s prevarenou horucou vodou.

Autor alda
Člen
#11 | Zasláno: 14 Úno 2008 20:27 
hyro, já používám kukuřici z plechovky, která je krásně měkká a když používám např. buráky,pšenici, atd. tak to doma převařím, popřípadě namočím, prostě aby to bylo měkké a rybám dobře stravitelné a smíchávám to vše až u vody s vodou z daného revíru.

Autor hyro
Návštěvník
#12 | Zasláno: 17 Úno 2008 20:04 
Ja pri vode miesam iba pivo s borovickou. Kazdy nex miesa co xce!!!

Autor DedaKoleda
Návštěvník
#13 | Zasláno: 22 Úno 2008 22:46 
Nevím proč tak všechno změkčujete když kapři si poradí i s krunyřem škeblí které s oblibou vychutnavají .

Autor DedaKoleda
Návštěvník
#14 | Zasláno: 22 Úno 2008 22:52 
Jestli si chceš dobře zachytat analakat kapry tak do směsi kterou maš udělanou přidej jeden den namočene obílí na 4litry 4hrstě a ze dvakrat to zopakuj budeš překvapený uspěchem

Autor DedaKoleda
Návštěvník
#15 | Zasláno: 22 Úno 2008 22:54 
Nevím proč tak všechno změkčujete když kapři si poradí i s krunyřem škeblí které s oblibou vychutnavají .

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next » 
Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /
 prosim jak poradne namichat krmitkovou smes a nalakat ryby
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑