Kaprařské fórum
|
Hlavní stránka
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
Manuál
|
Kaprařské fórum
/
Jak na to?
/
Nádrž Slapy - Kapr
sindelsumec
Návštěvník
|
Zasláno: 18 Kvě 2008 21:14
Zdarec chlapi, hele měl bych takový dotaz, na Slapech je poměrně velká hloubka a potřeboval bych vědět, jestli je možné, že se kapr pohybuje třeba v 15 metrové hloubce nebo je to na něho už hodně, díky za radu....
CT Ji
Návštěvník
|
Zasláno: 18 Kvě 2008 23:16
Vzpomínám na besedu on-line na Niklově CarpWebu se Zdeňkem Vaškem (DOC), kde píše o svých úlovcích z Orlíku asi toto:
Nejvíc si určitě cením oněch dvou kaprů přes 20 kg z Orlíku. I proto, že jsem je ulovil na jaře v hloubce 15 metrů, což je proti všem zavedeným pravidlům. Že mne prostě napadlo do takové hloubky vůbec umístit montáže.
Protože je to mezi kapraři legenda a kapacita na lov kaprů já mu věřím že to někdy prostě hodně není!
basnak
Člen
|
Zasláno: 19 Kvě 2008 15:55
sindelsumec
Ano, myslím si, že i v takové hloubce se dají ulovit kapři, ale zřejmě jen ty těžké váhy, které se dokážou lépe vypořád se vším, co je čeká v takové hloubce (tlak, kyslík, hustota atd.) Sice je to tomu kaprovi nepříjemné, ale pro žrádlo si dokáže zajet i do takové hloubky, by» by to bylo jen na kratší dobu.
sindelsumec
Návštěvník
|
Zasláno: 25 Kvě 2008 21:21
díky chlapi za radu, budu se snžít něják vyjít z toho co jste mi tady napsali.
Kaprařské fórum
/
Jak na to?
/
Nádrž Slapy - Kapr
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete
na této stránce
. Děkujeme za pochopení!
Nástrahy a návnady
Vybavení pro kaprařinu
Revíry
Jak na to?
Tip na webovou stránku
Kaprařina - ostatní...
Vše o tomto serveru
Ochrana osobních údajů
| Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru
LovKapra.com
. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.
⇑