Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /  

Kdy muzu jist kapra

Autor Anonymní
Návštěvník
#1 | Zasláno: 27 Čvc 2008 21:17 
Ahojky, chci se zeptat,kdyz ulovim kapra, muzu ho aji hned pripravit k jidlu? Dekuji za rady

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 28 Čvc 2008 08:54 
Anonymní:

Ahoj,
no jasně, že můžeš. Proč by jsi nemohl, když je tvůj? Co to je za dotaz?:-). Pokud ho chytneš na svazové vodě, tak ho hlavně nezapomeň řádně zapsat do povolenky k lovu.

Autor Anonymní
Návštěvník
#3 | Zasláno: 29 Čvc 2008 00:14 
Dekuji za odpoved, ja jsem zacatecnice a bydlim v nemecku a chodim chytyt do Francie. Kazdy mi rika ze se ten kapr nemuze jist ze homusim nechat aspon dva tydny v ciste tekouci vode vycistit, proto jsem si neby jista. Jeste jednou diky

Autor Fit
Administrátor
#4 | Zasláno: 29 Čvc 2008 09:21 
Anonymní:

V žádném případě se nemusí nechat čistit, pokud je z normální vody. U velkých kaprů to samozřejmě platit už nemusí, kapr nad 70cm už tak dobré maso určitě mít nebude, proto je nejlepší tyto kusy vracet vodě. Hodně štěstí...

Autor Anonymní
Návštěvník
#5 | Zasláno: 29 Čvc 2008 12:11 
Mockrat dekuji uz se tesim protoze jsem pred tydnem tri zase pustila tak sy ho priste necham!!!

Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /
 Kdy muzu jist kapra
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑