vaskap
No, myslel jsem si, že si počkám na víc příspěvků, abych si o tom udělal "větší obrázek", ale jak tak vidím, tak je to každému asi jedno! Víš asi, čím bude to, že neznáš takovou organizaci, která by dostávala tak zabrat zákonama? Proto, že toto je asi jediný koníček "organizace"(pro některé denní chléb), který se vyvíjí čím dál víc dopředu - vymýšlí se čím dál více "vychytanějších" novinek, aby jsi dosahoval co největšího počtu ryb, samozřejmě na úkor znalostí rybáře, za co nejkratší dobu!! No takový jiný koníček tu už není (a kdy by byl, tak mě prosím vás opravte, teď si zrovna žádný nevybavuji!) Tak proto to musíme odnést zákonama!
No a teď třeba nechápu co jsi myslel s tím bivakováním, kde se začíná rozmáhat ty zákazy? Jako toto jsem ještě nikde neslyšel, že by s přenocováním u vody s bivakem měl být problém!
A taky ještě nechápu to "kapra ve vezírku druhý den" to jako myslíš, že to vadí našim politikům, nebo porybným, kteří tě takto osočili?
Fit
Jo a jak vůbec u vás dopadla ta K-70? Asi nijak moc dobře ne, že?
Jinak s tebou (Nevím, nevím, ale myslím, že by bylo hodně těžké dosáhnout nějakých změn...[i][/i]) souhlasím, je to těžké,! nikomu se s tím začít nechce! |