Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /  

Kniha od L.Krásy

Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Next »

Autor ota
Návštěvník
#1 | Zasláno: 24 Říj 2006 10:06Reagovat Citát  
Už jste někdo četl knihu od L.Krásy?

Autor kaja
Návštěvník
#2 | Zasláno: 26 Říj 2006 08:50Reagovat Citát  
viděl jsem a kousek jsem četl jen prototipu, před tiskem knihy, udajně příští týden bude knihu možné objednetnat přes net. tak uvidíme, ale co jsem viděl před tiskem bylo super! Snad se to Lukášovi nakonec povedlo dotáhnout do úspěšného konce....

Autor kany
Návštěvník
#3 | Zasláno: 27 Říj 2006 15:54Reagovat Citát  
Už jsem taky netrpělivý...kopu se do prdele tak by se docela hodila

Autor basnak
Člen
#4 | Zasláno: 29 Říj 2006 17:43Reagovat Citát  
kany
To je tvoje kniha?

Autor alda
Návštěvník
#5 | Zasláno: 29 Říj 2006 18:16Reagovat Citát  
A o čem ta kniha přesně je?

Autor Fit
Administrátor
#6 | Zasláno: 1 Lis 2006 19:28 | Změnil(a): FitReagovat Citát  
Ahoj,
tak pokud se nemýlým, tak je kniha už k dostání na netu. Tady: http://www.gr7.cz/kapritajemstvi/kontakt.htm

Autor basnak
Člen
#7 | Zasláno: 2 Lis 2006 20:21Reagovat Citát  
A tak co jsem viděl na těch stránkách co sem dal Fit, tak si myslím, že knížka moc pěkná a plná zajímavých rad, doplňků a postřehů pro pokročilé kapraře!
Co jsi o ní myslíte vy?

Autor Kany
Návštěvník
#8 | Zasláno: 3 Lis 2006 07:48Reagovat Citát  
Už jí mám a k tomu nemám co dodat. Čím míň lidí si jí koupí tím lépe, jsou tam takové úžasné věci, které otevírají oči až z toho mám strach. určitě se díky tomu chytí mraky kaprů. Mám jen strach z masařů.

Autor basnak
Člen
#9 | Zasláno: 3 Lis 2006 12:12Reagovat Citát  
Kany
Neboj, aby byli zas tak úspěšní, tak by do toho rybaření museli obětovat trochu peněz! A taky jsi myslím, že rybáři tohoto typu jak jsi je nazval takové knížky nečtou!

Autor Bery
Návštěvník
#10 | Zasláno: 4 Lis 2006 18:32Reagovat Citát  
Pánové, nečekal jsem že v knize najdu takové perly, moc se mi líbí a dost mě zarazila i velikost písma, která je oproti jiným knihám menší a je vidět že tento čin autora šlechtí a nechtěl zbytečně natáhnout vetší velikostí písma knihu. Ten obsah knihy je fakt obsah od A až po Z. Děkuji L.K.

Autor basnak
Člen
#11 | Zasláno: 5 Lis 2006 14:47Reagovat Citát  
Kolik stojí?

Autor Fit
Administrátor
#12 | Zasláno: 5 Lis 2006 20:54Reagovat Citát  
Kolik stojí?

Na Mrku píšou, že stojí 495 kč. Odkaz tady. Já jí ale nemám ani jsem jí nečetl. Možná časem...

Autor Peny
Návštěvník
#13 | Zasláno: 6 Lis 2006 06:53Reagovat Citát  
Přečetl jsem jí zatím jen polovinu, protože některé její části jsem četl několikrát, je tam dost nových informací a je třeba být pozorný, jinak se mi zatím líbí...Hlavně o návazcích od Tomáše Blažka a taky čtení od Jardy Vítka

Autor basnak
Člen
#14 | Zasláno: 6 Lis 2006 22:30Reagovat Citát  
Tak zatím 495Kč? No uvidíme po Vánocích jestli s cenou půjdou dolů :))) Ale asi to vidím tak, že si ji asi naježím pod keř :))

Autor sony
Návštěvník
#15 | Zasláno: 13 Lis 2006 08:24Reagovat Citát  
mohli byste někdo udělat takovou malou recenzi knihy?

Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Next » 
Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /
 Kniha od L.Krásy
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑ 
TOPlist