Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /  

Jak hodnotíte letošní sezónu?

Autor Fit
Administrátor
#1 | Zasláno: 12 Pro 2006 00:01 | Změnil(a): Fit 
Ahoj,
tak letošní kaprařská sezóna se nám blíží ke konci. Navíc je tady poslední dobou nějak mrtvo:-), tak se chci zeptat, jak hodnotíte letošní rok? Já jsem chytil opravdu spoustu kaprů a nedá se říct, že to byl špatný rok, ale na druhou stranu jsem neměl štěstí na větší ryby. Je ale pravda, že je to také částečně dáno tím, že jsem neměl moc času a mohl si dovolit tak 2-3 delší výpravy (myšleno jako celý nebo prodloužený víkend).

Proto by mě zajímalo, jak to hodnotíte vy, když se ohlédnete zpátky? Nebo se na ně ještě letos někdo chystáte :-)?

Autor basnak
Člen
#2 | Zasláno: 12 Pro 2006 19:24 
Zdravím!
Tak na rybách už jsem nebyl 2 měsíce! :-( , tak že se ani na ně nechystám!
Jinak kdy bych měl ohodnotit letošní sezónu - 1 týdenní výprava , to asi mluví za vše! Tak že slabota! Největší kapr z této výpravy je v mojí fotogalerii! Jinak spoustu menších od 45 - 55!
Spousta nových poznatků, jak na ryb. stránkách tak aj u vody na kratších "denních" výpravách!

Autor alda
Návštěvník
#3 | Zasláno: 12 Pro 2006 20:16 
Já letos rybařím druhý rok a oproti loňskému, jsem se velice polepšil (aspoň si to myslím :-) ) Počet ulovených kaprů se mě znásobil, ale byly to jen samí dorostenci. No, rozhodně jsem si letos krásně zachytal. Počasí už nepřeje, takže se těším až zamrzne a půjdu zkusit dírky. Loni to bylo pěkné zpestření dlouho trvající zimi.

Autor petronelli
Návštěvník
#4 | Zasláno: 21 Pro 2006 15:02 
Mě se naopak podařilo letos několikrát překonat osobák, takže sezona byla super. Ještě vyrazím na štiky a pak šlus až do jara.

Autor Frostty
Člen
#5 | Zasláno: 29 Pro 2006 16:18 
letošní sezonu hodnotím kladně, podařilo se mi chytnout mnoho slušných ryb (96/14,5kg kapr) a podařilo se mi ulovit ryby jenž sem v letech minulých neulovil pač sem se o ně nesnažil

Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /
 Jak hodnotíte letošní sezónu?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑