Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /  

chytani behem bourky

Autor novas32
Návštěvník
#1 | Zasláno: 1 Led 2007 20:28 
na prutech z uhlikoveho kompozitu je varovani pred nebezpecim vzhledem k vyborne elektricke vodivosti tohoto materialu. predpokladam, ze se to tyka rybolovu v blizkosti vedeni el. napeti, je vsak velke riziko napriklad i pri rybolovu behem bourky? nebo se mam pred bourkou sbalit a jit od vody, resp. pockat, az prejde?

Autor basnak
Člen
#2 | Zasláno: 1 Led 2007 22:51 
:-D :-D :-D Tak je pravda, že lov při bouřce je nebezpečný a mám z něho respekt, ale tak nevyhýbám se tomu - když se mám kde schovat !!! Riziko to je a dost velké, ale nemyslím si že by to mělo velký vliv na svádění blesků z nebe !!! Když bude chtít tak do tebe praští aj bez použití prutů !!! Ale tak pokaždé se přesvědčuji proč by měl praštit přímo do mě, když má kolem daleko vyšší body v podobě stromů než jsem já :-D Jedině že bych měl daleko více nabitých částic naž co koliv kolem mě! :-D :-D :-D

Autor Fit
Administrátor
#3 | Zasláno: 2 Led 2007 10:49 
novas32:

Ano, na prutech to bývá uvedeno a nebezpečné to může samozřejmě být. Já si s tím ale hlavu nelámu, chytám normálně i za bouřky. Asi by to byla hodně velká náhoda. Ještě jsem neslyšel o nikom, že by do něj uhodil blesk třeba při zdolávání... Pro sichr se snaž být od těch prutů během bouřky trochu dál :-).

Autor Peci
Návštěvník
#4 | Zasláno: 2 Led 2007 11:17 
Zdravim vás, už nějakou dobu sháním v minulosti vydanou videokazetu POKLAD NA LABI a pořád se mi to nějak nedaří. Nevíte náhodou o někom kdo by mi mohl pomoci ?

Autor novas32
Návštěvník
#5 | Zasláno: 2 Led 2007 11:32 
tak to poustim z hlavy. maximalne mi blesk prepali vlasec a rybka bude volna :-))) diky za info.

Autor Peci
Návštěvník
#6 | Zasláno: 2 Led 2007 11:46 
Zdravim vás, už nějakou dobu sháním v minulosti vydanou videokazetu POKLAD NA LABI a pořád se mi to nějak nedaří. Nevíte náhodou o někom, kdo by mi mohl pomoci ?

Autor martin
Návštěvník
#7 | Zasláno: 28 Říj 2007 18:56 
Četl jsem připad zasaženi prutu bleskem,pry zajiskřil,zčernal,ale na funkčnosti neztratil.Ale pro jistotu ho vyřadil.

Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /
 chytani behem bourky
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑