Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /  

veletrh Brno 2007

Autor Anonymní
Návštěvník
#1 | Zasláno: 6 Bře 2007 11:38 
chtel bych se zeptat jake jsou ceny na veletrzich (brno) jsou nissi nez v obchodech nebo na opak vissi nez diky za odpovedi

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 6 Bře 2007 13:42 | Změnil(a): Fit 
Ahoj,
jezdím tam každý rok a dle mého názoru tam jsou ceny spíše nižší, než v normálních obchodech. Určitě se vyplatí na výstavu jet a třeba i něco pořídit. Kromě toho je zde k vidění velké množství novinek pro rok 2007.

Autor Michal
Návštěvník
#3 | Zasláno: 27 Bře 2007 20:58 
Jestli se mohu vrátit k těm "veletrhům",byl jsem letos v Brně,podotýkám,že poprvé,ale stálo to za to! Spoustu jsem toho viděl a též dobře nakoupil.Ceny jsou tam jistě o něco nižší než v obchodech.Za rok jedu zas i když to mám do Brna 250km!

Autor Fit
Administrátor
#4 | Zasláno: 27 Bře 2007 21:18 
Michal:

Já jsem tam byl také. Letos byla sice výstava jedna z nejmenších (co se týká velikosti). Nemůžu však říci, že by se mi nelíbila...

Jak už jsem psal, myslím si, že se vyplatí jet se tam podívat. Takže příští rok zase...už se těším...

Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /
 veletrh Brno 2007
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑