Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /  

První kapr

Autor alda
Návštěvník
#1 | Zasláno: 7 Bře 2007 21:11 
Ahoj, máte už někdo letos chyceného nějakého kapra?

Autor basnak
Člen
#2 | Zasláno: 9 Bře 2007 18:36 
No já za sebe můžu říct, že na mě je ještě zima a na kapra s velkým "K" půjdu až koncem května :-D :-D :-D

Autor alda
Návštěvník
#3 | Zasláno: 9 Bře 2007 21:00 
Já bych chtěl zkusit alespoň toho s malým "K" :-) :-) a tak jsem se chtěl zeptat na zkušenost druhých. To relativně teplé počasí mě nenechává v klidu :-(.

Autor Fit
Administrátor
#4 | Zasláno: 10 Bře 2007 17:19 
alda:

Na stojácíh už určitě jdou bez problému. Já jsem se zatím dostal jenom na řeku, takže ještě kapříka nemám. Kolega ale chytil na feeder kapra už v lednu..., určitě to jde...

Autor Bamberák
Návštěvník
#5 | Zasláno: 8 Dub 2007 19:37 
Letos jsem už dostal tři přes 80cm tak okolo 8kg na jednom malým rybníčku.Byli jsme tam v lednu a vytáhli jsme 8ks.Jeden byl na richvorda na komerční jahodu a 7ks na ICE BIRD s AMG komplexem Jahoda/česnek od JPS.BAITS.Dostal jsem to od kámoše a byla to fakt šupa.Od letoška to prej budou prodávat na netu na dobírku.Maj toho prej víc i pelety a tak,tak jsem na to zvědavej.Zjistil jsem že to dělá nějakej borec někde od Bíliny v severních čechách vebovky by prej měli bejt www.jpsbaits.cz někdy v průběhu dubna ale nevím to na tuty mám to z druhý ruky.Tak zdar a a» nám letos kapři zlámou klacky.

Autor basnak
Člen
#6 | Zasláno: 8 Dub 2007 20:43 
Bamberák
Čoveče to vypadá, jak kdyby jsi mu dělal reklamu :-D :-D máš aspoň za to nějaké peníze???.......jinak se ti to nevyplatí, ne? ;-) :-D :-D ;-)

Autor Frostty
Člen
#7 | Zasláno: 9 Dub 2007 08:42 
no paráda...dalši zaručená značka bojlízu:D:D..to nebudu vědět na co dřív chytat

Autor superkvak
Návštěvník
#8 | Zasláno: 16 Dub 2007 13:08 
první vycházka je za mnou na okres Rakovník rybník Senec, dostal jsem v sobotu 10 kapříků a při tom nádhernym počasí prostě super

Autor H.o.X.b.O.x.
Návštěvník
#9 | Zasláno: 29 Dub 2007 15:32 
Dneska na řece, první kapřík 48 cm.

Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /
 První kapr
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑