Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /  

prvni vychazka k vode

Autor novas32
Návštěvník
#1 | Zasláno: 11 Dub 2007 14:58 
auau, prvni vychazka k vode, dva stejne nove pruty 20-70g, 20g krmitka, prvni nahozeni a spicka zustala cela jenom jedna... :-)
na druhy prut bezproblemove chytani, to, ze neprisel jediny zaber, pominu :-))) i tak to ale byl bezva pocit, klidek, pohled na zcerenou hladinu, co budu povidat, vzdyt to znate. rybkam zdar :-)))

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 11 Dub 2007 15:56 
novas32:

Hm, tak to asi nepotěší ta špička. Tak to asi půjdeš reklamovat ne? To je teda smůla.

Autor novas32
Návštěvník
#3 | Zasláno: 11 Dub 2007 18:09 
Fit
to by bylo na dlouhe lokte, dal jsem to spravit a budu to mit za 2 tydny. bude to neco stat, ale lepsi, nez se s nima tahat 2 mesice...

Autor basnak
Člen
#4 | Zasláno: 11 Dub 2007 18:52 
Oni bez tak ty reklamace neuznávají, že by to byla vada materiálu! Prostě ti řeknou že jsi s ním někde klepl a pak jak jsi nahodil, tak jsi to zlomil. Nemělo by to asi cenu!

Autor Fit
Administrátor
#5 | Zasláno: 11 Dub 2007 20:25 
basnak:

Tátovi to už jednou dříve u teleskopu vyměnili a uznali. Ale záleží jak kdy, je mi to jasný no...

Autor alda
Návštěvník
#6 | Zasláno: 11 Dub 2007 20:46 
Já loni reklamoval prut sh imano alivio, ulomilo se mě kousek výplně očka a k mému překvapení mě ihned vyměnili kus za kus. Takže děkuji rybářské speciálce Zábranský a vám všem přeji stejné prodejce.

Autor novas32
Návštěvník
#7 | Zasláno: 12 Dub 2007 09:03 
basnak
ahoj, souhlasim s tebou, proto jsem to dal rovnou opravit. mam dobrou zkusenost s panem Vytaskem v prodejne U Petra v Praze v Dlouhe ulici, vzdy jsem se tam setkal s ochotou a snahou maximalne mi vyhovet, at slo o zajisteni opravy nebo jakykoliv prodej.

Autor superkvak
Návštěvník
#8 | Zasláno: 12 Dub 2007 16:09 
alda

jaké jsou ty pruty, taky je mam objednaný ( 360 /3díly )......

Autor alda
Návštěvník
#9 | Zasláno: 12 Dub 2007 21:49 
Já mám jen jeden :-(, ten druhý mám jaxon 3/360 3díly.Sh imano bezkonkurenčně vede. Né, že by Jaxon byl špatnej, to určitě ne, ale Sh imano je prostě mazel:-). Myslím, že nebudeš litovat.

Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /
 prvni vychazka k vode
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑