Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /  

granule

Autor Mikroryba
Návštěvník
#1 | Zasláno: 9 Čvc 2007 15:15 
Máte někdo zkušnosti s lovem na psí granule?

Autor basnak
Člen
#2 | Zasláno: 11 Čvc 2007 19:28 
Na psí granule jsem ještě nechytal! Zkoušel jsem to vždy propichnout boilie jehlou a nebo provrtat pomaličku vrtáčkem, ale vždy se mi to rozlomilo v ruce, takže jsem v počáteční fázi to psychycky vzdal a dál jsem to nepokoušel :-D :-D :-D

Autor Fit
Administrátor
#3 | Zasláno: 14 Čvc 2007 12:38 
Mikroryba:

Ahoj,
několikrát jsem to dříve zkusil, ale nic jsem na to nikdy nechytil, tak už na to nechytám :-).

Autor Anonymní
Návštěvník
#4 | Zasláno: 14 Čvc 2007 14:20 
Granule jsou pro psy.

Autor alda
Člen
#5 | Zasláno: 14 Čvc 2007 15:51 
Známej chytal na Frolic (je to taková pochoutka a dává se psovi hlavně za odměnu) a moc si to chválil. Sám jsem to, ale nikdy nezkoušel, tak nevím.

Autor Kosmik
Návštěvník
#6 | Zasláno: 8 Říj 2007 13:28 
Už jsem na to chytal a dostal jsem kapra 5O cm, sice žádný obr, ale stačil. Chycený na psí granule Frolic, teď je používám jenom na zakrmení, za 3 dny se krásně rozpustí nebo vyplavou na hladinu, ale zatim se mně to nestalo. Vždycky nějací přijeli i cejni. Jestli chceš krmit tak si musíš koupit froliky vyrobený z rakouska nebo z německa, obsahují totiž více masa a neplavou jako polské.

Autor k-70
Návštěvník
#7 | Zasláno: 1 Lis 2007 20:39 
zdarec. Já chytal na psí granule značky Akana pro starší psy. vrtal jsem je vrtáčkem na boilí i když to byla neskutečná dřina skvěle jsem si začapal. Používám je nejraději když chytám na feeder

Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /
 granule
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑