Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /  

Jak je to s čluny?

Autor knak
Návštěvník
#1 | Zasláno: 20 Říj 2007 05:19 
Zdravím všechny rybáře. CHtěl jsem se zeptat jak je to s lovem z nafukovacích člunů? Někdo u vody mi tvrdil že se z nafukovacích člunů nesmí chytat, ale jen přikrmovat, zdolávat atd. co je natom pravdy?Zatím díky za info.

Autor basnak
Člen
#2 | Zasláno: 20 Říj 2007 22:17 
knak
co takhle si naštudovat rybářský řád ???
cituji: "Za rybářskou loďku, z níž je možno lovit ryby, se nepovažuje kanoe, kajaky, vory, sportovní lodě, nafukovací vodní plavidla nebo taková zařízení, která jsou určena k jiným účelům.

Jinak kde je chytání z loďky povoleno, tak můžeš z ní zdolávat rybu aniž by jsi byl ukotven - můžeš z ní krmit, zavážet atd.

Autor knak
Návštěvník
#3 | Zasláno: 21 Říj 2007 06:22 
Díky za odpo. Stím dostudováním rybářského řádu opravdu budu muset něco udělat. :-)

Autor alda
Člen
#4 | Zasláno: 21 Říj 2007 20:01 
Ahoj, já bych měl také dotaz ohledně člunu. Od nového roku povolil MRS používání echolotu. Jak ho mám ,ale použít když tam není povoleno zavážet, nebo to se na to nevztahuje? Dík za odpověď.

Autor Fit
Administrátor
#5 | Zasláno: 22 Říj 2007 21:03 
alda:

No, nejsem si úplně jistý, ale když tam pojedeš s echolotem, tak přece nezavážíš ne? Jedeš prostě jenom na lodičce jako nerybář...

Ale nevím, jestli by jsi s tím uspěl...

Autor basnak
Člen
#6 | Zasláno: 23 Říj 2007 10:27 
Já si myslím že úplně s přehledem si můžeš mapovat dno jakým způsobem chceš i kdyby tam bylo zakázané chytání z loďky, tak přece ty z loďky nechytáš, ale jen si prohledáváš dno!!! Takže se vůbec neboj !!! Ovšem jiné už by bylo kdyby tam bylo zakázané používání jakých koliv plavidel ! To už tam loďku popřípadě jiné plavební "vozidlo" používat nesmíš a tím pádem je to jasné ! takže pokud tam takový podobný zákon není tak se neboj a při problému s rybářskou stráží nebo jiným zákoným orgánem si tuhle verzi obhaj !!!

Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /
 Jak je to s čluny?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑