Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /  

Kaprařský magazín

Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Next »

Autor basnak
Člen
#1 | Zasláno: 7 Pro 2007 14:31 
Už jste zaregistrovali, že na trhu se vyskytuje Mezinárodní Kaprařský Magazín zvaný KAPR ???

Autor alda
Člen
#2 | Zasláno: 7 Pro 2007 20:13 
Jo, už jsem si jej koupil. Má i svoje stránky. http://www.kapr-magazin.cz/

Autor Fit
Administrátor
#3 | Zasláno: 7 Pro 2007 23:32 
alda:

A jak ten časopis hodnotíš? Líbí se ti obsah atd...?

Jinak jsem existenci časopisu samozřejmě také zaznamenal :-)

Autor alda
Člen
#4 | Zasláno: 8 Pro 2007 19:13 
Časopis se mi líbí a hodnotím ho ,že je super. Akorát dvd-čko mě trochu přibrzdilo, když jsem uviděl Vágnera jak se tam angažuje. Toho kluka prostě nemusím a teď co o něm šla debata na Chytej.cz tak si myslím, že mu jde jen o prachy a rybařina je pro něj jen výdělek. Trochu mě hlodá červík v hlavě proč lidi, kteří prosazují metodu chy» a pus» a u vody se div nerozpláčou jak ji milují se strašně kamarádí s někým takovým, kdo si doveze sumce z jedné vody na druhou, tam si ho napíchne na háhy a natáčí jakej je dobrej lovec. Jinak jak jsem řekl, časopis se mě moc líbí......

Autor basnak
Člen
#5 | Zasláno: 9 Pro 2007 22:06 
Já už mám NULTÉ číslo časopisu taky doma i s DVD !!! Takže ještě asi budu čekat na další čísla než si ho předplatím, abych se rozhodl jestli mi to stojí za to, aby tam pak nebylo víc reklam než užitečného ke čtení !!!
Jinak DVDčko jsem taky už stačil shlédnout a už jsem si udělal názor na ty naše žijící legendy !!! Beru v potaz, že byli u toho zrození nového trendu - taky asi proto mají víc štěstí než kdokoliv jiný ! Ale tak je to asi se vším ! Ze začátku nachytali ohromné kusy kaprů, kteří brázdili naše vody bez jakéhokoliv problému a vyhýbali se metodám, které jim byly doposavaď známé a pro kapra svým složením okaté!!! Pak přišla éra boilie a vlasová metoda ! Kapři tuhle metodu neznali a tak se našim kaprařským legendám dařilo dostávat na českých vodách jednoho kapřího obra za druhým !!! Dobře nezáviďme jim to - byli u téhle techniky lovu v ČR mezi prvními ! Ale v tom rozhovoru mně vadila jedna otázka a odpovědi, nebo spíš jejich myšlenky !!! Na jednu stranu se p. J. Vítek s p. M. Zelenkou rozplývali nad starými časy jak objevili řeku Labe a to co v ní plave. - Jo v pořádku, kdo by se nerozplýval nad tímhle, ale na druhou stranu, když jim byla položena otázka "Jestli se někdy vrátí na tuhle lokalitu ???", tak jim moc do řeči a kladných vět nebylo !!! Spíše mi odpovězte někdo na otázku - Proč se nechcou vrátit třeba na to zmiňované Labe, kde zažili tolik radosti z toho, že jim to tak bralo ?? Čeho se jako bojí? Že by snad "vyhořeli"(nic nechytili), nebo co? A» se teď prosadí v tomhle tísíciletí na našich vodách a ukážou jací jsou to kapraři a né kdesi jezdit do zahraničí a chvástat se na cizím písečku!!!
Ti někteří kapři v řece Labe ještě brázdí, ne???!!!

Autor Fit
Administrátor
#6 | Zasláno: 9 Pro 2007 23:20 
basnak:

Čau,
ten rozhovor jsem neviděl, ale jenom reaguji na tvůj příspěvek. Myslím si, že hlavní problém bude v tom, že už třeba v té Labi není tolik velkých kaprů jako v dřívějších dobách, když tam oni začali praktikovat lov na boilies.

Ti někteří kapři v řece Labe ještě brázdí, ne???!!!

Souhlasím s touto tvojí větou, myslím si, že ti co na Labi dokážou chytat velké kusy i v této době, tak jsou úspěšní kapraři, kteří se vyznají.

Osobně si nemyslím, že ten kdo nachytá na soukromém revírů několik velkých kaprů je mistr v lovu kaprů!!!

Samozřejmě někdo může namítnout, že velký kapr bojuje stejně jak na svazové, tak na soukromé vodě. Problém je ale spíše v záběrech a v tom, jak toho kapra jednak najít a přesvědčit k záběru a v tom spatřuji to největší kouzlo v kaprařině. Na některých rádoby revírech tomu tak bohužel určitě není.

Tímto nechci tvrdit, že jsou všechny soukromé vody špatné, je to hodně o přístupu majitelů a také o rybářích, co si zvolí...

No, už jsem se nějak moc rozepsal, ale chtělo se mi reagovat :-)

Autor basnak
Člen
#7 | Zasláno: 10 Pro 2007 19:57 
Fit

Tož samozřejmě že už není na tom Labi tolik kaprů co bývalo - to samé u nás na řece Moravě, ale pořád tam nějací jsou co stojí za to !!! Spíše se domnívám, že by se kaprařské osobnosti měli prosazovat na našich českých a moravských vodách !!! Když jsem viděl výraz p. Vítka na otázku jestli by se vrátil na Labe - tak jsem se začal smát z toho důvodu, protože si myslím že se spíše bojí toho, že by se proflákl fakt - že p. J. Vítek byl opět na Labi, ale tentokrát to nebyl Poklad na Labi, ale spíše propadák !

Autor Anonymní
Návštěvník
#8 | Zasláno: 22 Pro 2007 11:58 
basnak

Autor BOB
Návštěvník
#9 | Zasláno: 22 Pro 2007 12:02 
basnak ma pravdu ti co chytaj velke kapry tak je to vse umnele vytvorene je to spis reklama prone jinak to nevidim temhle kaprarum jde akorat o prachy z reklamy,jinak na laby velci kapri sou ja sam osobne chytil dve 86cm a mnely 17kg a 19,5kg a musel sem si je visedet spousty hodin a vyplatilo se, a ze nato mam gps echolot 100kilo boilisu na krmeni a seru to tam pod tlakem jako ti profi kaprari a jakub vagener to neni rybar ten zato ma dobre zaplaceno

Autor basnak
Člen
#10 | Zasláno: 1 Led 2008 22:39 
Vyšlo 1. číslo magazínu Kapr jak se vám líbí i s DVD příspěvkem Lukáše Krásy?

Autor alda
Člen
#11 | Zasláno: 3 Led 2008 19:54 
basnak
Tak jsem si ho konečně koupil a docela se mi líbí. Jak časopis, tak i dvd-čko. Myslím si, že takovej časák u nás na trhu fakt chyběl a jsem za něj docela rád. Uvidím jak bude vypadat v budoucnu a asi bych uvažoval o tom si ho předplatit. Jak jsem, ale už napsal, sere mě tam ten Vágner, takže si budu muset zvyknout, asi:-(.

Autor patlal
Návštěvník
#12 | Zasláno: 4 Led 2008 12:20 
Já už jsem předplatil po první reklamě na netu a jsem rád že jsem se nesekl.Zatím to vypadá velice slušně,přidal bych více postřehů z našich vod,tím myslím svazových a bylo by to ještě lepší.Držím pěsti a·´t se dáří nejen časopisu ale i všem solidním rybářům.Zdarec.

Autor radim hr
Člen
#13 | Zasláno: 1 Úno 2008 17:25 
Kolik prosimte stoji predplatne

Autor Fit
Administrátor
#14 | Zasláno: 1 Úno 2008 20:45 
radim hr:

Stoji 420Kc/rok, najdes to na strankach magazinu viz. odkaz vyse.

Autor knak
Návštěvník
#15 | Zasláno: 11 Úno 2008 05:38 
Tenhle časopis mám předplacenej a zatím musím říct že jsem spokojenej. Čtení je tam dost jek od vody (příběhy), tak i nějaká ta rada co se týká různých strategií luvu a použití materiálů. DVD bylo docela dobrý a najvíc mě tam zaujala malá laborka Lukáše K. a jeho stroj na rolování koulí.

Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Next » 
Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /
 Kaprařský magazín
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑