Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /  

86 dní na rybách

Autor k-70
Návštěvník
#1 | Zasláno: 4 Lis 2008 20:32 
Pokec k článku 86dní na rybách. Sem pište dotazy, připomínky a jiné...jen vás prosím bez vulgarit a podobných věcí.......

Autor alda
Člen
#2 | Zasláno: 4 Lis 2008 21:14 
Móóóóc hezký, nezbývá než závidět. :-)

Autor Fit
Administrátor
#3 | Zasláno: 4 Lis 2008 21:39 
Článek se mi taky líbil, takže chválím. Taky bych chtěl někdy zažít takto dlouhou chytačku.

Přidávám ještě odkaz na ten článek (kdyby někdo nevěděl, o který se jedná): 86 dní na rybách aneb jak jsem dvakrát překonal osobák.

Autor k-70
Návštěvník
#4 | Zasláno: 5 Lis 2008 17:18 
Chlapi díky za pochvalu. Ale můžu Vám říct, že takto dlouhou rybačku už asi v životě nezažiju. No a taky není to sranda. A hlavně to vyjde jako nějaká lepší dovolená v zahraničí.... :-)

Autor basnak
Člen
#5 | Zasláno: 6 Lis 2008 23:22 
k-70
To je velmi dlouhá doba, skoro 3 měsíce, obdivuji! Jídlo ti vozila rodina? :-) A to jsi byl celou dobu na stejném místě?
A jak jsi dopadl s přípravou selektivní boiliesové směsy, podařila se? :-)

Autor k-70
Návštěvník
#6 | Zasláno: 7 Lis 2008 17:40 
basnak- jasně že se o mě starala rodinka. Ae občas jsem si ukuchtil i sám a nebo přijela přítelkyně. Na jednom místě jsem nebyl. Střídal jsem to. před třením jsem se stěhoval do zarostlejších a klidnějších částí řeky. V létě hlavně do proudnější vody. Jinak na případné selektivizaci směsi se neustále pracuje, ale můj osobní názor je, že bude stále atraktivní i pro menší ryby. přístí rok zkusím větší průměr kuliček...

Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /
 86 dní na rybách
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑