Kaprařské fórum
|
Hlavní stránka
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
Manuál
|
Kaprařské fórum
/
Kaprařina - ostatní...
/
86 dní na rybách
k-70
Návštěvník
|
Zasláno: 4 Lis 2008 20:32
Pokec k článku 86dní na rybách. Sem pište dotazy, připomínky a jiné...jen vás prosím bez vulgarit a podobných věcí.......
alda
Člen
|
Zasláno: 4 Lis 2008 21:14
Móóóóc hezký, nezbývá než závidět. :-)
Fit
Administrátor
|
Zasláno: 4 Lis 2008 21:39
Článek se mi taky líbil, takže chválím. Taky bych chtěl někdy zažít takto dlouhou chytačku.
Přidávám ještě odkaz na ten článek (kdyby někdo nevěděl, o který se jedná):
86 dní na rybách aneb jak jsem dvakrát překonal osobák
.
k-70
Návštěvník
|
Zasláno: 5 Lis 2008 17:18
Chlapi díky za pochvalu. Ale můžu Vám říct, že takto dlouhou rybačku už asi v životě nezažiju. No a taky není to sranda. A hlavně to vyjde jako nějaká lepší dovolená v zahraničí.... :-)
basnak
Člen
|
Zasláno: 6 Lis 2008 23:22
k-70
To je velmi dlouhá doba, skoro 3 měsíce, obdivuji! Jídlo ti vozila rodina? :-) A to jsi byl celou dobu na stejném místě?
A jak jsi dopadl s přípravou selektivní boiliesové směsy, podařila se? :-)
k-70
Návštěvník
|
Zasláno: 7 Lis 2008 17:40
basnak- jasně že se o mě starala rodinka. Ae občas jsem si ukuchtil i sám a nebo přijela přítelkyně. Na jednom místě jsem nebyl. Střídal jsem to. před třením jsem se stěhoval do zarostlejších a klidnějších částí řeky. V létě hlavně do proudnější vody. Jinak na případné selektivizaci směsi se neustále pracuje, ale můj osobní názor je, že bude stále atraktivní i pro menší ryby. přístí rok zkusím větší průměr kuliček...
Kaprařské fórum
/
Kaprařina - ostatní...
/
86 dní na rybách
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete
na této stránce
. Děkujeme za pochopení!
Nástrahy a návnady
Vybavení pro kaprařinu
Revíry
Jak na to?
Tip na webovou stránku
Kaprařina - ostatní...
Vše o tomto serveru
Ochrana osobních údajů
| Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru
LovKapra.com
. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.
⇑