Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /  

Jakub Vágner

Autor -FoX-
Návštěvník
#1 | Zasláno: 30 Lis 2008 19:48 
Jakej na nej mate nazor????Myslite si ze je to takovej podvodnik jak se o nem rika nebo ze to je jen z lidske zavisti ze umi chytat ryby jinak nez normalni rybari???

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 30 Lis 2008 21:04 
-FoX-:

No, já nevím. Osobně jsem ho párkrát viděl, ale nikdy jsem s ním nemluvil. Nerad mluvím o někom, koho dobře neznám. Četl a slyšel jsem už o něm hodně, asi jako každý. Fakt těžko říct, určitě v tom budou peníze, které jistě Jakub má, ale to v rybaření určitě není všechno. Já mu to nezávidím a přeju mu to...

Pokud to ale nedělá čestně a podvádí, tak se mi to vůbec nelíbí a pokud by se to prokázalo, tak by měl asi solidní ostudu :-).

PS: Těch pomluv jsem fakt slyšel velkou spoustu :-).

Autor basnak
Člen
#3 | Zasláno: 1 Pro 2008 10:10 
Já mu to nezávidím a přeju mu to... moja řeč !!!

Business je business a prachy jsou prachy. Ten kluk se k té slávě musel nějak prokopat jinak by se o něm pořád nepsalo a nediskutovalo, teď záleží na tom jestli regulérně nebo naopak. Ale je to čistě jenom jeho věc a je mi to jedno pač mne vůbec neovlivňuje - sumce nechytám :-)

Autor Fit
Administrátor
#4 | Zasláno: 1 Pro 2008 10:36 
basnak:

Jo, to je pravda. Sumce taky nechytám, takže mi je to celkem taky putna. Jakub Vágner poslední dobou chytá už všechno možný, co má ploutve :-), viz. jeho lov v Amazonce atd... Viděl jsem nějaký články na netu.

Tady jsou asi jeho největší úspěchy, docela pochybuju, že by to šlo udělat nějak podvodem: http://www.jakubvagner.cz/cs/rekordy

Autor CTJi
Návštěvník
#5 | Zasláno: 1 Pro 2008 22:26 
Pokud se cokoli dělá profesionálně, nese to sebou i určitou zátěž. Přece se musí uživit a pokud možno co nejlépe. To znamená nabídnout něco, co se bude prodávat a na čem vydělám. To není až tak otázka podvodu. Nebo snad věříte že ninjové běžně skáčí z mrakodrapu, akční hrdinové přežijí cokoli, boilí zrovna té a té firmy jednoznačně chytá a tak podobně? Přesto se na to hodně lidí dívá, kupuje, platí víc než dobře a nepřemýšlí o tom že je to podvod. Jakub nenabízí žádné dokumenty, ale zážitky. To nic nemění na věci že jistě nachytal a také pustil spoustu krásných ryb a hlavně přináší rybářům publicitu. Závist a pomluvy jsou asi čechům vlastní, ale já myslím že to dělá dobře a je pro ryby a rybáře přínosem.

Autor Fífa
Návštěvník
#6 | Zasláno: 29 Led 2009 21:49 
Lidi koukněte se na to taky z jiné stránky!!Není důležité jestli je někdo nejlepší ale kdo co vůbec dělá!!Jakub má obrovský vliv na děti a děti ho hltají plnými doušky.A né jednomu malému dítěti ukáže že existují lepší věci než je jen televize a počítače!!!

Autor jarda 2004
Návštěvník
#7 | Zasláno: 30 Led 2009 12:33 
V prvních letech jeho slávy se dalo mluvit o tom že něco umí a dalo se mluvit o zápalu ze kterého vycházel úspěch. Následné poznatky o jeho praktikách a to jak na Tovačově nebo Vltavě hovoří za vše. Pokud někdo mluví o zázračném rybáři a jeho neutuchajícím zápalu bude jistě jen najivním člověkem který chce vydět jen to co chce. Několik diskuzí na toto téma již bylo vedeno a ´průběch těchto diskuzí vycházel z osobních skušeností z panem Vágnerem.
Názor na tohoto rýbáře není na různých fórech odrazem Českého člověka ale odrazem toho jak pan Vágner dosahuje úspěchů spojených z neutuchájící slávou. Jedno za vše loni vyšel článek v jednom rybářském magazínu na téma Vágner zde bylo několik lidí co se zůčastnily slavných rekordů a lovů pana Vágnera a jedna velmi zajímavá věta která říká vše cituji jak člověk který vlastní povolenku 6 let může nadělat rekordy jako profesionál za podstatně delší dobu. Nechci panu Vágnerovy upírat jeho úspěchy které do jisté míry jsou pravdivé a doslova vydřené ale přece jenom co je moc to je moc.

Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /
 Jakub Vágner
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑