Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /  

CSM 2009

Autor basnak
Člen
#1 | Zasláno: 11 Led 2009 16:19 
Byl se někdo podívat na Carp Show Moravia 2009 v Břeclavi?

Autor alda
Člen
#2 | Zasláno: 11 Led 2009 22:13 
Asi ne, tak tady máš aspoň něco :-( http://goldcarp.cz/

Autor basnak
Člen
#3 | Zasláno: 12 Led 2009 15:35 
alda
No já tam byl, skoro všechny přednášky a rozhovory jsem tam proseděl až do 18hod. a hltal informace a způsoby lovu té naší ale i zahraniční kaprařské "špičky". Tak jsem se jen chtěl zeptat jestli tam někdo z tohoto serveru nezavítal tak jak dalších cca 600 lidí :-)

Autor alda
Člen
#4 | Zasláno: 12 Led 2009 21:03 
Tak teď jsi mě dostal :-). Jak to tam vypadá? Myslím jakou to má úroveň, něco jako přednášky na brněnském veletrhu?

Autor basnak
Člen
#5 | Zasláno: 13 Led 2009 11:08 
Tak to nevím jak to vypadá na brněnském veletrhu, ještě jsem tam nebyl. Ale tahle akce se mi moc líbila. Kluci to mají perfektně zařízené. Bylo to v domě kultury - ve spodní části se prezentovali veškeré české kaprařské firmy ale i dvě z anglie, kde sis mohl vyprášit peněženku jak na brněnském veletrhu. A v horní části v sále byly přednášky a diskuze od 9hod. do nevím, protože jsem tam nebyl až do konce. Na program CSM se můžeš podívat zde www.kaprarskyspolek.cz Jako každý si tam nešel svoje. Oběd sis mohl zaplatit u příchodu - klasika (gulášek, kuře, pivečko). Kdyby ses chtěl zeptat na nějakou konkrétní přednášku, tak doufám že si na něco ještě vzpomenu :-)

Autor alda
Člen
#6 | Zasláno: 13 Led 2009 20:24 
Docela zajímavá akce. Kdyby mě to někdy vyšlo, rád bych se tam podíval. Dík za info.

Kaprařina - ostatní... Kaprařské fórum / Kaprařina - ostatní... /
 CSM 2009
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑